Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Ο ιατρός δέχεται με ραντεβού σε δύο ιατρεία, ένα κεντρικό στο Ηράκλειο και ένα υποκατάστημα στο Αρκαλοχώρι.

Το ιατρείο μας στο Ηράκλειο, βρίσκεται στην οδό Θησέως 18 (3ος όροφος), (Περιοχή Κεντρική Αγορά). Η προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι άριστη. Η εξυπηρέτηση γίνεται με τρεις ανελκυστήρες με αυτόματο μηχανισμό (2 με αυτόματη συρόμενη πόρτα και ο τρίτος με δυνατότητα μεταφοράς αμαξίδιου) από 2 χωριστές εισόδους ακριβώς στο σημείο που φθάνει το αυτοκίνητο.

Η στάθμευση των αυτοκινήτων εξυπηρετείται από το  μεγάλο ιδιωτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης “Parking ΘΗΣΕΩΣ” (με παρκαδόρους). Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται είναι «κτίριο πολυχώρος» με supermarket, εστιατόρια, καταστήματα, τράπεζα, γραφεία, το παρεκκλήσι της Παναγίας της Μεσοπαντίτισσας του Χάνδακα, και ιατρεία με πολλές ιατρικές ειδικότητες (Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Μικροβιολόγος, Κυτταρολόγος, Γυναικολόγος- Μαιευτήρας ειδικευμένος σε προγεννητικό έλεγχο νευρολογικών νοσημάτων, Παιδίατροι, Οδοντίατροι, Διαιτολόγος, Φυσιοθεραπευτής, Χειρούργος ,κα). Υπάρχει δυνατότητα ταχέος μικροβιολογικού ελέγχου σε παρακείμενο εργαστήριο.

Ο χώρος αναμονής είναι άνετος και φιλικός. Ο χώρος εξέτασης διαθέτει ειδικό ηλεκτροκίνητο εξεταστικό κρεβάτι μεταβλητού ύψους, 5 τομέων για εξέταση και θεραπευτικούς χειρισμούς.

Το ιατρείο στο Αρκαλοχώρι βρίσκεται, στο κέντρο της πόλης, σε ισόγειο επί της οδού Ραδαμάνθυος αρ. 15, έναντι Υποθυκοφυλακείου, με άνετη πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες ή με αναπηρικά αμαξίδια. Βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων τόσο από την πλατεία με το δημοτικό χώρο στάθμευσης, όσο και από τη στάση του ΚΤΕΛ.